Lek deg sprek i Gamlebyen

Fellestur

Dato
26. november 2019 kl. 17:30 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Barn
Arrangører
Barnas Turlag Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Er du mellom 7 og 12 år? Da kan du være med på mange morsomme aktiviteter med "Lek deg sprek" som natursti, lage mat på bål, refleksorientering med hodelykt og tautrekking. Oppmøte er på tirsdager i skolegården til Gamlebyen skole kl. 17.30. Ta på klær som egner seg for lek og moro. Gode sko på bena er lurt og klær som er tilpasset vær og årstid. På "Lek deg sprek" er vi ute uansett vær. Vi avslutter før kl. 19.00. Tilbudet er helt gratis, krever ingen påmelding og foregår hele året utenom skolens ferier.

Vi inviterer foreldre og barn til felles utelek for å inspirere til økt aktivitet og bruk av naturen i bynære områder. Vi oppfordrer foreldre til å delta. Velkommen, her er det plass til alle!

Tilbudet gjennomføres med støtte fra Extrastiftelsen. Takk til Gamlebyen sport og fritid, Forandringshuset Grønland og Gamlebyen skole for godt og i samarbeid. 

Lek deg sprek i Gamlebyen

Er du mellom 7 og 12 år? Da kan du være med på mange morsomme aktiviteter med "Lek deg sprek" som natursti, lage mat på bål, refleksorientering med hodelykt og tautrekking. ...