Høstens første nærtur

Fellestur

Dato
19. august 2019 kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, #Nærtur, #Aktivi100
Arrangører
Turkameratene Nittedal Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi starter høstens nærtursesong i Hakadal.  Da møtes vi som alltid på den store p-plassen ved Varingskollen togholdeplass, og ved samtlige nærturer/formiddagsturer er tidspunktet kl. 10.30. Fra Varingskollen samkjører vi til parkeringen ved bommen på Elnes. Derfra går turen om Høgda og Bakken til Kirkesteinen og så om Elvika, demningen ved Elvann og tilbake til p-plassen på Elnes.  Dette blir en tur på 9   km, og vi beregner ca fire timer.

Ta med mat og drikke og husk turpassheftet, for Kirkesteinen er ett av turpassmålene våre.  Er det en varm dag, kan badetøy også være lurt, for vi kan bade i Elvann.

Husk at alle er velkommen til å bli med oss på tur, enten de er DNT-medlemmer eller ikke, og turene har alltid turledere.  Denne mandagen er det Haldis Østby som skal lede an.

Høstens første nærtur

Vi starter høstens nærtursesong i Hakadal.  Da møtes vi som alltid på den store p-plassen ved Varingskollen togholdeplass, og ved samtlige nærturer/formiddagsturer er tidspunktet kl. 10.30. Fra Varingskollen samkjører vi ...

Kontaktinformasjon:

  • Haldis Østby
  • Tlf. 996 30 366