Rundtur ved Råbjørn

Fellestur

Dato
12. oktober 2019 kl. 09:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Voksne
Arrangører
Nannestad Turlag, DNT Oslo og Omegn , Eidsvoll Turlag , Ullensaker Turlag , Vandregruppa
Turområde
Nordmarka, Krokskogen og Romeriksåsene (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med på tur i det fine terrenget rundt Råbjørn! Denne turen passer for de fleste, da vi går både en kort og en lang variant. Turen starter ved DNT-hytta Råbjørn og følger stien mot Fagertjern og Ingelsrudvangen. Vi fortsetter forbi Store og Vesle Snellingen før vi ender opp ved DNT hytta på Snellingen hvor vi spiser. Der snur vi og følger blåstien forbi Storvasshaug og Høgbrenna tilbake. Her er stien kupert og kan være litt strevsom inn til vestenden av Råbjørn. Videre følger vi vannet tilbake til Råbjørnhytta. Turen går på blåmerket sti hele veien og går delvis også på Jotunheimstien. Noen steder kan det være vått så godt skotøy anbefales. Turen er på ca. 15 km.

De som ønsker en kortere og mindre krevende rundtur kan bli med via Fagertjern til Ingelsrudvangen før vi returnerer til Råbjørn forbi Joputten og Breidsortungen – en tur på ca. 6 km.

Husk klær og sko etter vær, mat og drikke.

Adkomst: Ta mot Romeriksåsen ved Rustadmoen. Følg Melbysetervegen til Råbjørn. Bompenger.

Turen er gratis og åpen for alle. Turledere er Lene og Heidi (lang), og Elise og Bjarte (kort).

Velkommen på tur med Nannestad Turlag!

Merk: Vi tar ofte bilder på våre arrangementer. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du eller dine barn ikke ønsker å bli avbildet så ber vi dere om å gi beskjed til en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

Rundtur ved Råbjørn

Bli med på tur i det fine terrenget rundt Råbjørn! Denne turen passer for de fleste, da vi går både en kort og en lang variant. Turen starter ved DNT-hytta ...

Kontaktinformasjon:

  • Elise Borch/Lene Langaard
  • Tlf. 91793501/91768485

Turledere:

  • Astrid Elise Borch
  • Heidi Larsen
  • Lene Langaard
  • Bjarte Norheim