Hyttetur i Nordmarka (19-30 år)

Fellestur

Fra dato
17. januar kl. 16:00
Til dato
19. januar kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Skitur, Hyttetur, Ungdom, Marka
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT ung Oslo
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet (se kart)
Turkode
12526
Dette arrangementet er over!

Årets første hyttetur på ski. På denne turen skal vi inn blant Nordmarkas skoger og vann. Vi skal besøke DNTs nyeste og mest sentrumsnære hytte, Fuglemyrhytta og vandre videre til koselige Tømtehyttene.

PROGRAM

Dag 1: Sognsvann til Fuglemyrhytta
Vi møtes på Sognsvann T-banestasjon klokka 16:00. Se etter turleder i rød turlederjakke. Herfra går vi samlet cirka 4 km til DNTs ubetjente hytte Fuglemyrhytta. Vel fremme får vi lage en velfortjent middag med maten vi har bært med oss hele veien.

Dag 2: Fuglemyrhytta til Tømtehyttene
Gjør deg klar for en skikkelig fin skitur i Marka. Dagens turmål er DNTs ubetjente hytter Tømtehyttene. Vi tar turen via Ullevålseter, Kamphaug og Øyungen før vi er fremme, og turen er på cirka 15 km og vil dermed ta store deler av dagen. Så her gjelder det å stå opp tidlig, vaske seg ut av hytta og spise en god frokost før vi kommer oss av gårde.

Dag 3: Tømtehyttene til Movatn
Siste dag på tur. Vi sover ut, spiser en god frokost, vasker oss ut av hytta og kommer oss avgårde. Vi tar sikte på å gå ned mot Movatn stasjon for å ta toget tilbake til Oslo. Er gruppen i god form og ved godt mot, kan man eventuelt vurdere å gå hele veien tilbake til Oslo via Kjelsås.

Med forbehold om endring i programmet!

Generell informasjon:

DNT ung Oslo sitt arbeid er støttet av Oslo Kommune og Frifond.

Pris:
Kr. 400,-
Ikke-medlemstillegg kr. 400,-  Bli medlem i DNT.

Maks antall deltagere på denne turen: 8

Turpakken inkluderer: leie av hytte, turlederkostnader og middagsmat 2 kvelder. Prisen inkluderer ikke transport.

Nødvendig spesialkost: Gi beskjed ved påmelding!

Annet:
Alle må ta med egen frokost og lunsj, turlederene stiller med middag for oppholdet. Annet snacks som nøtter, sjokolade og kjeks kan være godt å ha i sekken til turen. En vannflaske lett tilgjengelig er også å anbefale.

Skal du på tur og mangler utstyr? Det er mulig BUA kan hjelpe deg. Gå inn på www.bua.io og finn den BUA ordningen som er nærmest deg (i Oslo: BUA Bjørndal. BUA Klemetsrud, BUA Østensjø, BUA Bjerke, BUA Sagene og BUA FRIGO). Send en låneforespørsel på mail, eller ring å spør etter det utstyret du trenger. Fører det ikke frem send mail til post@bua.io.

Utstyr:
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til våre pakkelister. Se også DNTs filmer med tips om hvordan pakke sekk vinter og hvordan kle seg på tur vinter.

Kart og ruteinformasjon:
Turkart Nordmarka Vinter 1:50 000. Sjekk ut.no for oppdatert kart- og ruteinformasjon. Kart kan om ønskelig kjøpes i vårt Tursenter eller i vår nettbutikk.

Les mer om hyttene her: 
Fuglemyrhytta
Tømtehytta store og lille

Viktig informasjon om fellesturer vinter:
Før du melder deg på en tur les: "Viktig informasjon - fellestur vinter" .

Vilkår for deltakelse på fellesturer:
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

Ofte stilte spørsmål - se vår faq om fellesturer.

Hyttetur i Nordmarka (19-30 år)

Årets første hyttetur på ski. På denne turen skal vi inn blant Nordmarkas skoger og vann. Vi skal besøke DNTs nyeste og mest sentrumsnære hytte, Fuglemyrhytta og vandre videre til ...

Kontaktinformasjon: