KOM DEG UT-DAGEN Fløysletten, Bergen

Dette arrangementet er over!

Velkommen til KOM DEG UT - dagen 2020! Barnas Turlag i Bergen invitererer ALLE små og store, to- og firbeinte til årets store  vinteraktivitetsdag i og ved Trollskogen på FløyslettenDra med deg hele familien og KOM DEG UT søndag 02. februar! 

Velkommen til en flott og aktiv dag på Fløysletten, med lek, moro og masse deilig snø om vi er veldig heldige! Arrangementet er gratis og åpent for alle. Det blir diverse uteaktiviteter for hele familien! Vi vil ha aktiviteter som Turtipp (turquiz), ansiktsmaling, frisbeegolf, skattejakt, figurteater i lavvo, grill og bålkos hvor det blir grilling av pølser fra Gilde (en pølse pr.person)ta ellers med tilbehør som ketchup og brød.  Ta ellers med det dere ønsker å spise og drikke utover dette.  Det vil også bli mulighet for å få smakt på nydelige og internasjonale småretter! Turbo kommer også, gjør du?  

Fløibanen er gratis mellom kl. 8 - 11. Arrangementet starter kl. 11:00. Området ligger ca 300 meter fra Fløibanens øvre stasjon, se på kartet her. Her er det også mulig å komme seg frem med barnevogn og rullestol (i hvilken grad er noe avhengig av føreforhold). Se skilt og bannere fra Barnas Turlag Bergen. Om det er snø oppfordrer vi alle til å ta med ski og akebrett!

Inviter med venner, familie og kjentfolk som er glad i å være ute til Fløysletten!

Ta gjerne med: Ski og akeutstyr om det blir snø, varme klær, nistepakke (gjerne noe man kan grille) og en god termos med varm kakao. Turlaget stiller med varme griller hele dagen.Vi tenner også bål.

Sted: Fløysletten, ved Trollskogen. Veien fra Fløibanen til Fløysletten blir strødd om nødvendig.

Oppmøtetid: Kl. 11:00 (Arrangementet avsluttes kl. 15:00

Bergen og Hordaland Turlag: Bergen og Hordaland Turlag er en medlemsorganisasjon i Den Norske Turistforening. Støtt vårt arbeid for friluftsaktiviteter gjennom medlemsskap. Et medlemsskap i Barnas Turlag koster bare kr. 135,- pr år. Kom deg ut - Meld deg Inn! 

NB! Vi har ingen salgsbod. All mat og drikke må medbringes selv.

Har du spørsmål om arrangementet kan du kontakte arrangementansvarlig: Hild Fjermestad Aase på telefon 55 33 58 21, eller på e-post hild.aase@dnt.no

Vi takker på forhånd våre samarbeidspartnarer for gjennomføring av denne dagen: Fana Sparebank, BKK, Kiwi,  Bergens Tidende og Fløyen.

KOM DEG UT-DAGEN Fløysletten, Bergen

Velkommen til KOM DEG UT - dagen 2020! Barnas Turlag i Bergen invitererer ALLE små og store, to- og firbeinte til årets store  vinteraktivitetsdag i og ved Trollskogen på Fløysletten. Dra ...

Kontaktinformasjon: