OBS, ny trasé for torsdagsturen

Fellestur

Dato
23. januar kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, #Nærtur, #Vintertur, #Aktivi100
Arrangører
Turkameratene Nittedal Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Opprinnelig var vinterturen denne uka tenkt å gå fra Sørli, videre på barnålstien til Movann og Dammyrdalen, men på grunn av brutale skogsmaskiner, er ikke denne løypa mulig å gå.

Vi tror likevel vi skal få til en fin tur, og som vanlig møtes vi på p-plassen i Sørliveien. Derfra går vi gjennom Luringen til Skåltjern og gjennom skogen videre langs Lommyra, forbi Svensketjernet og til det som tidligere het Tøistua, men som det nå bare er rester igjen av. Derfra fortsetter vi et stykke på Greveveien før vi kommer inn på Sørslepen og til Fossestua.  Fra Fossestua går vi traktorveien forbi Høldippelen og ned Tumyrveien og snarveien til Landhandleriet der vi tar lunsjen

Husk at det er mye is på de brede stiene, andre steder skare, vått, råtten snø og inni skogen vekslende våte og tørre, steinete og myke grønne stier. Med andre ord: en spennende, fin og variert tur! 

Vi regner med at turen blir ca 10 km denne gangen også. De som vil, tar lunchen på Landhandleriet, men ta med litt mat og drikke til en liten stopp underveis i tillegg til gode brodder og ullsokker.

OBS, ny trasé for torsdagsturen

Opprinnelig var vinterturen denne uka tenkt å gå fra Sørli, videre på barnålstien til Movann og Dammyrdalen, men på grunn av brutale skogsmaskiner, er ikke denne løypa mulig å gå. ...

Kontaktinformasjon:

  • Milli Lilleeng 469 24 676, Anne Berit Hjermann 997 05 221