Rundtur ved Råbjørn

Fellestur

Dato
2. august kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangører
Nannestad Turlag, DNT Oslo og Omegn , Eidsvoll Turlag
Turområde
Nordmarka, Krokskogen og Romeriksåsene (se kart)
Dette arrangementet er over!

Her skal vi på tur i terreng som kanskje ikke er like kjent for alle. Vi starter med å gå fra Bjertnessætra, hvor vi følger blåstien til Råbjørn. Vi går på nordsiden av vannet bort til DNT-hytta, og derfra videre opp over Rudskampen naturreservat og ned igjen til Bjertnessætra. Turen er ca 15 km, og vi beregner å være ute om lag 5 timer. Ta med klær og sko etter vær, vi anbefaler vanntette tursko, ikke joggesko. Husk også mat og drikke, samt sitteunderlag.

Adkomst: Kjør Åsvegen og ta inn på Bjertnessjøveien mot Sjonken. Her parkerer vi bilene.
Turen er gratis og åpen for alle, men på grunn av koronaviruset må vi kreve påmelding på våre turer for å ha oversikt over deltakerne ved eventuelle smittetilfeller. Turledere er Trygve og Arvid. 

Velkommen på tur med Nannestad Turlag!

Merk: På våre turer tar vi ofte bilder. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du ikke ønsker å bli fotografert ønsker vi at du tar kontakt med en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Rundtur ved Råbjørn

Her skal vi på tur i terreng som kanskje ikke er like kjent for alle. Vi starter med å gå fra Bjertnessætra, hvor vi følger blåstien til Råbjørn. Vi går ...

Kontaktinformasjon:

  • Trygve Bekken
  • Tlf. 47647104

Turledere:

  • Arvid Johansen
  • Trygve Bekken