Vi starter nærtursesongen

Fellestur

Dato
22. april kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, #Nærtur, #Aktivi100
Arrangører
Turkameratene Nittedal Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)

Torsdag 22. april starter vi årets nærtursesong. Den første turen går i Søndre, med oppmøte ved Skytta barnehage som tidligere. Den opprinnelige planen for denne dagen var å gå til Holterkollen, med felles kjøring fra barnehagen til p-plassen ved Nittedal kirke. Fellesskjøring i bil samsvarer imidlertid ikke med gjeldende smittevernsråd, så her skal vi velge et annet alternativ, uten felles bilkjøring. Prøveturen for dette alternativet gjøres unna i løpet av helga, og så legger vi ut info om turen på vanlig måte rett over helga, med turledernes navn og telefonnummer mm. Og fortsatt: Velkommen til nærtursesongen 2021!

Nærturene våre varer gjerne rundt tre timer og er ikke altfor strabasiøse.   Vi tar med oss mat og drikke i sekken, gjerne også sitteunderlag, og sørger for å ha godt fottøy.  Alle turene har to turledere, og alle er velkommen til å delta.

 

Vi starter nærtursesongen

Torsdag 22. april starter vi årets nærtursesong. Den første turen går i Søndre, med oppmøte ved Skytta barnehage som tidligere. Den opprinnelige planen for denne dagen var å gå til ...

Kontaktinformasjon:

  • Anne Engan
  • Tlf. 928 61 127