Vi avslutter vårsesongen ved Kjulstjern

Fellestur

Dato
17. juni kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, #Nærtur, #Aktivi100
Arrangører
Turkameratene Nittedal Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Tradisjonen tro, avslutter Nærgruppa i Søndre første halvdel av året med tur til Kjulstjern.  Der blir det grilling av pølser, med lompe eller brød, ketsjup, sennep og stekt løk - som Turlaget spanderer.

Vi starter som vanlig fra vårt faste møtested, p-plassen ved Skytta barnehage, og går delvis skitraseen opp til Kjulstjern - men returnerer en litt annen vei tilbake - som likevel kommer fram til Bjønndalen. Herfra er veien kort til parkeringsplassen ved barnehagen. Vi "trommer sammen" så mange av våre turledere  som vi kan - for at disse skal bli "kjente fjes" for våre turglade deltakere. 

Det kom flere runder med styrtregn på mandag; så vær forbedredt på våte partier. Som vanlig tar vi med drikke (kaffe/te og alltid vann), sitteunderlag og godt fottøy. Mange har sikkert gått til Kjulstjern før, men å gå med hyggelig turdeltakere er en annen opplevelse; så bli med! 

Turledere er: Bente Kvernhaug (93840101) og Gry Hesselberg (91549224)...Kari Leonora Johansson, Anne Engan, Geir Bang Danielsen og Anne Grete Østernes.

.

Vi avslutter vårsesongen ved Kjulstjern

Tradisjonen tro, avslutter Nærgruppa i Søndre første halvdel av året med tur til Kjulstjern.  Der blir det grilling av pølser, med lompe eller brød, ketsjup, sennep og stekt løk - ...

Kontaktinformasjon:

  • Gry Hesselberg
  • Tlf. 915 49 224