Historisk byvandring på Jessheim

Fellestur

Dato
8. august kl. 12:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Byvandring
Arrangører
Ullensaker Turlag, DNT Oslo og Omegn , Ullensaker Historielag
Turområde
Akershus Øst (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med på vår populære byvandring på Jessheim søndag, 8. august. Også i år samarbeider Ullensaker Turlag og Ullensaker Historielag om en vandring på Jessheim hvor historielaget vil guide oss og fortelle om byen vår.

Vi er også så heldige å få med oss Tore Kværner som vil ta imot oss på idylliske Villa Sole, fortelle om stedet og planene fremover!

Lengde: ca 3 - 4 km / 2,5 - 3 time

Oppmøtested/parkering: Jessheim togstasjon, Ringveien, 2050 Jessheim

Tidspunkt: Felles avgang kl 12.00

Turen er gratis og åpen for alle forhåndspåmeldte. 

 

PÅMELDING: På grunn av koronasituasjonen er det viktig at vi har kontroll på hvem og hvor mange som vi har med på turer og aktiviteter, derfor er det innført krav om påmelding. Meld deg på her på våre nettsider.  

Velkommen på tur!

 

Fotografering

Som deltaker på aktiviteter arrangert av DNT Ullensaker Turlag kan man bli tatt bilde av enten av turleder eller av andre deltakere. Disse bildene kan bli brukt til turlagets egne publikasjoner eller på våre nettsider. Hvis du vil reservere deg mot å bli tatt bilde av må du informere aktivitetsansvarlig om dette, helst når turen starter

 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Historisk byvandring på Jessheim

Bli med på vår populære byvandring på Jessheim søndag, 8. august. Også i år samarbeider Ullensaker Turlag og Ullensaker Historielag om en vandring på Jessheim hvor historielaget vil guide oss ...

Kontaktinformasjon:

  • Ann-Mari Grøndalen Lund
  • Tlf. 901 97 074

Turledere:

  • Ann-Mari Grøndalen Lund
  • Ingeborg Knutsdatter Gresaker
  • Oddvar Skrebergene