Avlyst Familiedag på Råsjøen

Fellestur

Dato
15. august kl. 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Arrangør
Turkameratene Nittedal Turlag
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Familiedagen må avlyses i år på grunn av Koronaen. Dette beklager vi sterkt men vi håper jo det blir muligheter neste år igjen.

Søndag 15. august blir det familiedag på Råsjøen. Vi samarbeider med Nittedal og Hakadal Skog-, Jakt- og Fiskeforening om det populære arrangementet, ved Råsjøstua i Romeriksåsen.

Denne dagen gir grunneier tillatelse til å kjøre opp fra Aas Gård og parkere på Hakkim. Derfra er det 5 km å gå, trille barnevogn eller sykle inn til Råsjøen. Langs veien blir det natursti for barna, og på Råsjøen blir det konkurranser og salg av mat og drikke. Når det går mot avslutning av arrangementet på Råsjøen, annonserer vi en fellestur tilbake der vi følger Gamle Råsjøvei fra dammen i Store Elsjø forbi Svartvann ned til Lauvtangen. Derfra går vi etter veien fram til Hakkim der bilene er parkert.

Oppmøte: Råsjøen foran samlingsstedet - når det går mot avslutning av arrangementet

Turens lengde: Retur til Hakkim 6 km. Passer for barn og voksne

Turledere: Ståle Pinslie 412 94 265, Geir Bang Danielsen 992 07 780, Birger Andersen 928 91 190. Arrangementsansvarlig: Ina-Johanne Jerijærvi 984 73 248 og øvrige styremedlemmer.