Elvelangs i Krudtværket

Arrangement

Dato
14. oktober kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Arrangør
Turkameratene Nittedal Turlag
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi ønsker velkommen til lysfest langs Ørfiskebekken, i området der Nitedals Krudtværk lå i sin tid. I samarbeid med Nitedals Krudtværks Venner og Sparebankstiftelsen DNB har vi laget sitteplasser i amfi, bålplass, utendørs scene i Kruttmølla. 

Elvelangs starter denne gangen fra Flammen og opp til Kruttmølla, en liten fottur på til sammen 3,3 km opp Krudtværksdalen og ned igjen. Turen går forbi ridesenteret og opp gjennom Kvernstua og inn i Nitedals Krudtværk, opp til scenen ved Kruttmølla, før vi går ned igjen til parkeringen ved Flammen. Vi deler det opp i 2 partier, det første starter kl.1800 og den andre kl.1845.

For å kunne delta i "Spørsmål og informasjon om Krudtværket"  må en laste ned appen fotspor ( https://fotspor.mobi/#/ ) til smarttelefon før dere kommer til starten. Det blir det informert om hvordan den skal brukes. Opplegget er i regi av Anne Britt Henriksen.

Underveis vil dere stifte bekjentskap med:

  • Fotspor med spørsmål og informasjon om Krudtværket 
  • Egil og Elin med Prøysenviser
  • Koret Caldera synger|  
  • KÅL spiller Knutsen og Ludviksen låter på senen
  • Speidern/ St.Georgs speidergilde har gratis utdeling av pølser og saft

Ta gjerne med lykt, men ikke bruk den der det er opplyst med fakler. VI HÅPER DERE FÅR EN TRIVELIG TUR INN I NATTEMØRKET.

Vel møtt!

Oppmøte: Flammen parkeringsplassen  - 2 grupper kl1800 og kl1845. I den første gruppa er det fint å få med de yngste og i den andre gruppen kan de delta som kan være litt lenger oppe. 😊

Passer for: Voksne og barn som vil ha en stemningsfull opplevelse i høstmørket

Elvelangs i Krudtværket

Vi ønsker velkommen til lysfest langs Ørfiskebekken, i området der Nitedals Krudtværk lå i sin tid. I samarbeid med Nitedals Krudtværks Venner og Sparebankstiftelsen DNB har vi laget sitteplasser i ...

Kontaktinformasjon:

  • Dag Helland Pettersen
  • Tlf. 901 52 849