Bli med oss på fjelltur

Bjordalsbu er ett av stedene vi skal overnatte
Bjordalsbu er ett av stedene vi skal overnatte Foto: Grete Herland

I sommer kan du bli med turlaget vårt til Skarvheimen, høyfjellspartiet mellom Hardangervidda og Jotunheimen.  Turen går over fem dager, fra mandag 8. til fredag 12. juli.

Vi skal vandre fra hytte til hytte og overnatte i fire netter på selvbetjente hytter.  Hyttene er godt utstyrt med mat som vi tilbereder i fellesskap.  Noen av hyttene er små, og det er derfor et begrenset antall deltakere vi kan ta med på turen.  Det kan være smart å sikre seg en plass så snart som mulig.

Fotturen vår starter ved Tyin og avsluttes på Bjøberg i Hemsedal.  Vi har med oss to dyktige turledere, Gry Hesselberg og Nils Petter Petlund. Deltakeravgiften er kr 2.690. Prisen inkluderer overnatting i fire netter, alle måltider på hyttene og maxitaxi fra Tyinkrysset til Tyinstølen hvor fotturen starter.  Det som ikke er inkludert er reisekostnader med buss til Tyin og buss fra Bjøberg etter endt tur.  Bussreise bestilles og betales individuelt av deltakerne.  Se nærmere opplysninger om bussavgang og busselskap på hjemmesiden vår: nittedal.dntoslo.no.   Her vil du også finne informasjon om ruta vi skal vandre og hyttene vi skal overnatte på.

Meld deg på ved å sende en mail til turkameratene.nittedal@dntoslo.no.

Når vi har bekreftet påmeldingen din, betaler du et depositum på kr 500.

Restbeløpet, kr 2.190, innbetales senest 20. juni 2019.

Pengene betales til turlagets konto:  1503.87.96515.

Her kan du lese om den ruta vi skal gå.

Fjellet byr på mye vakkert i juli
Fjellet byr på mye vakkert i juli Foto: Grete Herland

Skrevet av Kari Tveøy 8. februar 2019