Nærmere 270 vil gå toppturen

Interessen for toppturen øker for hvert år, og nå har rundt 270 meldt seg på lørdagens arrangement.  Bildet er fra den første toppturen i 2017.
Interessen for toppturen øker for hvert år, og nå har rundt 270 meldt seg på lørdagens arrangement. Bildet er fra den første toppturen i 2017. Foto: Kari Tveøy

Med flere etternølere som hadde glemt påmeldingsfristen, men som likevel får delta på toppturen, er vi nå oppe i rundt 270 deltakere.

8. juni var egentlig siste frist for å melde seg på arrangementet som går lørdag 15. juni, men de som spurte så pent om å få bli med etter at fristen hadde gått ut, har vi fått positivt svar fra oss.

Nå håper vi bare at været spiller på lag med oss.  Alle gode ting er tre, sies det, og i år er tredje gang vi arrangerer.  Vi kan riktig nok ikke klage på fjorårsværet, utover at det kanskje var i varmeste laget for noen.  Det første året var det derimot vått og grått, men uansett vær er deltakerne blide og fornøyde.  Vi har nå sendt ut infoskriv til alle påmeldte der vi også minner om at det er mulig å hente startpakker og startnummer i Flammen fredag mellom kl 16.00 og 19.00.


Skrevet av Kari Tveøy 10. juni 2019