Full turuke

Mandagens turmål er Kirkesteinen, ett av 12 turpassmål denne sesongen-
Mandagens turmål er Kirkesteinen, ett av 12 turpassmål denne sesongen-

Til uka er vi i gang for alvor.  Da blir det nærturer mandag og torsdag, kveldstur tirsdag, og den lange nordmarksturen lørdag og søndag.

Nærturen mandag 19. går til Kirkesteinen i Nordmarka, ett av årets turpassmål.  Så husk å putte Turpassheftet i sekken.

Møtested er som vanlig på p-plassen ved Varingskollen togholdeplass kl. 10.30, og så samkjører vi til bommen ved Elnes og går derfra.  Det er garantert vått i skogen nå, så godt fottøy er nødvendig.  Mat og drikke hører også med på alle turene våre.

Tirsdagens kveldstur går i Midtbygda.  Møtestedet er p-plassen i Sørliveien kl. 18.00, og turen går til Fredrikstad, Langdalsvann og Gruvåsen.

Torsdagens nærtur i Søndre går i Gjelleråsmarka, men møtestedet er som vanlig ved Skytta barnehage kl. 10.30. Derfra blir det samkjøring til Lahaugmoen.

Alle turene våre går med turledere og varer gjerne i to-tre timer.  Tempoet skal ikke være høyere enn at alle i vanlig god form skal kunne følge med.

Litt annerledes blir det må helgeturen 24. og 25.  Den er lang, med overnatting på Kikut og krever forhåndspåmelding.  Fortsatt kan det være ledige plasser, og interesserte kan ta kontakt med turleder Ståle Pinslie 412 94 265.

Skrevet av Kari Tveøy 17. august 2019