Det ble en kjempefin Kom deg ut-dag

Foto: Kari Tveøy

Mens tordenskrallene rullet over bygda tidlig søndag morgen, ble været bare bedre og bedre utover formiddagen.  Til stor glede for både oss og deltakerne på søndagens Kom deg ut-dag på Sørlitangen.

Vårt eget Barnas Turlag rullerer arrangementet mellom Bjønndalen, Sørlitangen og Varingskollen.  Denne første søndagen i september var Sørlitangen arena for aktivitetene.  Det innleide klatretårnet er utvilsomt det mest populære blant barna, der er køen jevn hele dagen. Memoryløype og natursti er morsom for hele familien, og at vi spanderer pølser, saft og kaffe på alle gjestene, er en gledelig overraskelse for mange.

Barnas Turlags egen figur, Turbo, er en selvskreven gjest på Kom deg ut-dagen. Han sviktet ikke sitt publikum denne søndagen heller og delte villig ut klemmer til alle som ville ha.

Ina Jerijærvi, leder i Barnas Turlag Nittedal, er veldig fornøyd med at oppslutningen var så god på søndag. Etter antallet fortærte pølser å dømme, var nærmere 500 innom Sørlitangen. Hun har imidlertid et ønske når det gjelder turlaget for de yngste; at flere småbarnsforeldre kan være med å gjennomføre denne dagen og andre aktiviteter.

–Jeg får mange positive tilbakemeldinger om at det er kjempefint, det vi driver med.  Men det er dessverre vanskelig å få noen til å forplikte seg til mer enn å være til stede på arrangementene våre, sier Ina Jerijærvi.

Turbo kom og delte ut klemmer
Turbo kom og delte ut klemmer Foto: Kari Tveøy
Det ble fullt på Sørlitangen utover søndag formiddag.
Det ble fullt på Sørlitangen utover søndag formiddag. Foto: Kari Tveøy
Klatretårnet er det mest populære på Kom deg ut-dagene
Klatretårnet er det mest populære på Kom deg ut-dagene Foto: Kari Tveøy

Skrevet av Kari Tveøy 3. september 2019