Vi ønsker nye styremedlemmer

Styreleder Birger Andersen ønsker dessverre ikke gjenvalg på årsmøtet 19. mars. Vi søker derfor etter en som kan overta ledervervet etter Birger.


Vi ønsker oss en leder med engasjement og "ståpå-humør" og som liker å ha rollen som leder.Er du kreativ og har lyst til å bruke av fritiden din til å ta i et tak for turlaget og for folkehelsa, kan du være den vi søker.  Har du vært aktivt med i turlagets virksomhet er det fint, men ingen forutsetning.  Vi er også interessert i å komme i kontakt med nye folk.Medlemskap i TNT er en selvfølge.  Kvinner oppfordres til å søke.

Vi kan tilby et flott arbeidsmiljø sammen med andre gode kolleger.

Du vil få god støtte og vi vil gjøre alt vi kan for at du skal trives med jobben. En lederrolle i TNT vil gi deg en unik mulighet til å være med å utvikle friluftslivet i Nittedal.

STILLING LEDIG SOM SEKRETÆR

For å avlaste leder og andre styremedlemmer søker vi også etter en person som kan ta seg av administrative oppgaver i styret. Liker du å ha orden i sakene, kan skrive referater og følge opp søknadsfrister o.l. kan nettopp du være personen vi søker.  Medlemskap i TNT er en forutsetning.

Du vil få full opplæring av hyggelige kolleger i styret og vi kan love deg et godt arbeidsmiljø.

For nærmere informasjon om begge styreverv, for ordens skyld: begge verv er ulønnet, ta kontakt med valgkomiteen i TNT, v/ Kari Tveøy, tlf. 951 74 749.

Søknad sendes:   karitv@online.no.

Skrevet av Kari Tveøy 21. februar 2020