Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Avlyser vinterturene

Turlederne i Midtbygda, Eva Frøiland, Milli Lilleeng og Anne Berit Hjermann vil foreslå vinterturer du kan gå på egenhånd.
Turlederne i Midtbygda, Eva Frøiland, Milli Lilleeng og Anne Berit Hjermann vil foreslå vinterturer du kan gå på egenhånd. Foto: Viggo Frøiland

Vi klarer ikke å holde behørig avstand. Derfor må vi dessverre avlyse de resterende turene i år.

Når så mye annet sosialt er nedstengt, hadde vi håpet å kunne fortsette med vinterturene våre hver torsdag i november og halve desember. At det er behov for å kunne møtes utendørs, så vi tydelig på den turen vi rakk å arrangere 5.november. 30 stykker møtte fram på Sørli, så vi måtte dele deltakerne inn i to grupper.  Men å kunne holde forskriftsmessig avstand mellom hver turgjenger, viser seg umulig i praksis.  Det skal ikke mer til enn at en deltaker trenger en støttende hånd, så blir avstanden for kort.

Det beste vi kan håpe på nå, er at smittetallene går ned og at vi kan invitere til nye vinterturer i januar, februar og mars.

Men, for at vi likevel ikke skal bli sittende inne resten av året, har de fire turlederne i Midtbygda lovt at de skal publisere en vintertur per uke på Facebooksiden vår. En tur som vi kan gå på egenhånd når det passer oss.  Så følg med på siden vår. 

Fin rasteplass på Laskerudåsen
Fin rasteplass på Laskerudåsen Foto: Viggo Frøiland

Skrevet av Kari Tveøy 13. november 2020