Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Slutt for i år, men nye turpassmål kommer

Birger Andersen har delt ut 45 premier til turpassgjengerne våre. Terje Sørensen var en av de heldige
Birger Andersen har delt ut 45 premier til turpassgjengerne våre. Terje Sørensen var en av de heldige Foto: Kari Tveøy

Vi vet at det er populært for mange turgjengere å legge turene sine til de 12 målene i Marka. Etter at turpassplakatene nå har stått ute i to år, er sesongen avsluttet, og det er tid for å premiere noen av dem som har sendt inn siden med alle de 12 kodene.

–Vi har fått inn 140 godkjente sider, men vi vet at det er mange flere turgjengere som bruker turpassheftet vårt og går til alle målene, men uten å sende inn, sier Birger Andersen, styreleder i TNT.

Alle barn under 17 år får premie, og det er trukket ut 25 premier til de øvrige.

Ikke alle er like bekvemme med å delta på fellesturer, og da er turpassmålene et fint alternativ. Denne siste sesongen har også vært spesiell ved at vi har vært nødt til å avlyse fellesturer som følge av koronapandemien.  Vi håper naturligvis at vi skal kunne få en ny sommersesong med mange turer i fellesskap, men i tillegg har vi bestemt oss for å satse på to nye år med 12 nye turpassmål.  De 12 målene er allerede definert, og til våren kommer derfor nye plakater og et nytt hefte med kart og beskrivelser.

Da pappaen til Sigrid Reitan (2) hadde pappaperm i fjor, puttet han datteren i bæremeisen og gikk til alle de 12 turpassmålene.  Men det er Sigrid som får premien, her sammen med mamma Maren Reitan
Da pappaen til Sigrid Reitan (2) hadde pappaperm i fjor, puttet han datteren i bæremeisen og gikk til alle de 12 turpassmålene. Men det er Sigrid som får premien, her sammen med mamma Maren Reitan Foto: Kari Tveøy

Skrevet av Kari Tveøy 13. november 2020