Toppturen utsettes!

Toppturen 7-4-2 i Nittedal lørdag 19. juni blir utsatt til 28. august. Det er klart etter at Turkameratene Nittedal Turlag denne uka har drøftet arrangementsdetaljene med kommunen. I dag tok styret den tunge beslutninga.

Corona: Styret i Turkameratene Nittedal Turlag har måttet utsette toppturen.
Corona: Styret i Turkameratene Nittedal Turlag har måttet utsette toppturen. Foto: Dag Erlandsen

- Etter den siste oppdateringa av smittevernreglene og etter å ha rådført oss med Nittedal kommune, ser vi at dette ikke blir mulig å gjennomføre, slik situasjonen er nå. Men vi er kommet langt i planlegginga og kommer til å gjennomføre arrangementet på slutten av sommeren, sier styreleder i laget, Geir Bang Danielsen.

Samtidig går alle andre turer og arrangementer i regi av laget som planlagt. Unntaket er en tur som skulle gått 28. august, den blir nå lagt til en annen dato.

- Det er helt uproblematisk å arrangere de ordinære turene ut fra smittevernsreglene som gjelder for Nittedal kommune. Det spesielle med toppturen er det store deltakerantallet. Vi hadde håpet at gjenåpninga skulle ha kommet lengre til den 19. juni, men ser at det vil ikke skje. Dermed hadde vi i realiteten ikke noe valg, sier Bang Danielsen.

Skrevet av Dag Erlandsen 27. mai 2021